Waar het begon

In 2005 was ik het zat. Eerlijk gezegd was ik het al een paar jaar zat. 

Zat om dik te zijn, depressief en moe. Zat dat ik wist WAT ik eraan moest doen, maar dat ik het gewoonweg NIET deed. Ik was enorm verdrietig, omdat ik zeker wist dat ik bedoeld was om méér te zijn in dit leven. Voor mezelf en voor anderen. 

Precies op dat moment is mijn coach op mijn pad gekomen en zijn we aan de slag gegaan met mijn voeding én mindset. Het is een proces geweest met ups & downs, waar ik elke keer weer leerde dat opgeven geen optie was. 

Doorzetten is de grootste les die ik leerde. Daarnaast leerde ik mijn slechte eigenschappen omarmen en ik leerde mijn goede eigenschappen de grootste aandacht te geven.

Ik was bedoeld voor méér!

Ik was er weer

Met zo’n 25 kilo minder op de schaal en 5 kledingmaten minder viel ik behoorlijk op en eindelijk een keer niet, omdat ik zo dik was.

De mensen die me kenden wisten niet wat er met me gebeurde. Niet alleen lichamelijk,  maar ook mijn nieuwe positieve instelling was een grote verandering. Ik was er vaak zelf nog het meest verrast van. 

Hoewel ik het af en toe gewoon niet kon geloven, vond ik het erg interessant wat er gebeurde. Waar niemand interesse in mij of mijn mening leek te hebben, was ik ineens belangrijk voor mensen. Ik telde weer mee en kon echt iets betekenen in het leven van anderen. 

Van klant naar coach

Verkopen en zelf werk zoeken deed ik al vanaf kleins af aan. Ik verkocht allerlei spulletjes op een kleedje en belde overal aan of ze nog een klusje hadden voor een centje. 

Het is ook geen verrassing, dat ik tijdens mijn pubertijd al droomde van een eigen bedrijf. Het kan goed zijn, dat mijn lichte autoriteitsproblemen daar ook een grote factor in hebben gespeeld. Daarnaast heb ik altijd geweten dat ik voor méér bestemd was in het leven, dan netjes doen wat me werd opgedragen. 

 

Toch ben ik mijn carrière gestart in het bedrijfsleven, in mijn geval het veiligste wat ik me kon voorstellen. In het bank- en verzekeringswezen. Op advies van mijn ouders. Je bent er goed in en je kan er goed geld verdienen. Op zich geen slecht advies, echter voelde ik dat dit het niet deed voor mij.  

Met mijn collega’s, vrienden en kennissen was ik altijd bezig over voeding en gezondheid, zodat ze beste uit zichzelf wisten te halen. Om ze positiever in het leven te laten staan. Ik bleek mensen als geen ander te kunnen motiveren en inspireren naar resultaat. 

Naast mijn fulltime job besloot ik om (heel veilig, toch een bankmeisje) parttime een bedrijf te starten om te doen waar ik écht blij van werd en goed in was. 

Ondernemen vanuit huis

Vanuit mijn eigen ervaring mensen leren hoe ze de controle terugkrijgen over hun lichaam, mindset en leven. 

Eindelijk kan ik elke dag doen waar ik echt blij van wordt. Iedereen verdient het namelijk om gezien te worden en trots te zijn op zichzelf. 

Het duurde ook niet lang, voordat mijn bedrijf zo groot werd, dat ik mijn baas ontslag kon geven en vanuit vrijheid kon gaan werken aan mijn eigen bedrijf. 

Thuis

Ik woon in Middelharnis, op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee, samen met mijn lieve man Elwin en Indy, mijn prachtige bonusdochter. Ons gezellige huisje met grote tuin deel ik verder met onze kater Puck en Fred, ons Italiaanse windhondje. De tuin is bewoond door 4 schattige Cochin kipjes die tussen de moestuin en mijn plantenkas heerlijk vertoeven. 

Persoonlijk

Ik ben enorm enthousiast en positief mens en een echte doorzetter. Ik zie overal oplossingen, voor mezelf en vooral voor anderen. Opgeven staat dan ook niet in mijn woordenboek. Ik ruik bull-shit vanaf een kilometer afstand en weet de goede vragen te stellen. Altijd eerlijk, begripvol, spontaan, duidelijk en oordeel loos. Ik breng bijna alles met een grap en ben een beelddenker. Ik hou van mensen en zie ze voor wat ze zijn en kunnen worden.  

Ben jij ook klaar om de controle terug te pakken over je lichaam, je mindset en JOUW leven?

Ik ben benieuwd naar jou, jij ook naar mij?