“Kom gerust langs voor een kosteloze FitCheck!

Je bent hier nu waarschijnlijk beland en hebt wellicht al het nodige gelezen waarover je meer wilt weten. Ontdek of ons FitPlan of de Fit Marathon geschikt is voor jou door simpelweg te beginnen met de gratis FitCheck.

Via de FitCheck krijg je diepgaander inzicht in waar je momenteel staat, wat jouw doelen zijn en wat deze doelen voor jou betekenen. Ik laat je ook zien hoe je met de juiste voedingskeuzes blijvend succes kunt behalen. Bovendien kun je meteen al je vragen aan mij stellen

Wat gaat er precies gebeuren? 

Je ontvangt van mij een persoonlijke bodyscan, waarbij we je totale lichaam meten, gewoon met blote voeten. Deze meting neemt nog geen minuut in beslag.

Na de meting zal ik je nauwkeurig uitleggen wat het apparaat heeft gemeten en wat deze resultaten voor jou betekenen. Samen met jouw eigen inzichten over mogelijke verbeteringen, zullen we de beste manieren bespreken om jouw doelen te bereiken. Natuurlijk, als je al volledig tevreden bent met de resultaten, is dat ook helemaal prima.

Liever online?

Geen enkel probleem! Vraag gewoon om de online FitCheck.

De FitCheck is volledig vrijblijvend.

Vaak vormt de FitCheck de eerste stap om kennis te maken en te bepalen waarbij ik jou kan assisteren.

Een lichaamsmeting kan dienen als startpunt om te begrijpen wat je precies wilt veranderen. Voor mij is het van groot belang om te begrijpen waarom je die veranderingen graag wilt doorvoeren. Op die manier kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om je doelen te bereiken, gebaseerd op advies over je voedings- en levensstijl, evenals persoonlijke begeleiding voor blijvende gedragsverandering.

Aan het einde van de FitCheck heb je dus een keuze. Je kunt blijven doen wat je altijd al deed, of je kunt de kans grijpen om de Beste Versie van Jezelf te worden.

Als je voor dat laatste kiest, help ik je graag om de beste opties binnen mijn programma’s te ontdekken.

Ben je er klaar voor om je FitCheck te plannen?

Fantastisch! Je kunt nu je gratis FitCheck bij mij in Middelharnis (inclusief lichaamsmeting) boeken, of je kunt ervoor kiezen om deze online in te plannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Klik gewoon op een van de onderstaande knoppen om te beginnen.