Mijn Verhaal

In 2005 was ik er helemaal klaar mee. Teveel gewicht, geen energie en ik was het diëten he-le-maal zat. 

Samen met mijn coach ben ik begonnen om mijn levensstijl stap voor stap aan te passen en in ieder geval de dag te beginnen met een Ideaal Ontbijt. Na 1 week voelde ik mij al fitter worden, maand na maand werd ik steeds fitter en ook nog slanker. In het eerste jaar ben ik al ruim 20 kilo en 4 kledingmaten afgeslankt.

De laatste jaren heb ik aangepakt om aan mezelf te laten zien waar toe ik in staat zou kunnen zijn met mijn Healthy Active Lifestyle en om zo ook anderen te inspireren de Beste Versie van Zichzelf te worden. Inmiddels ben ik ruim 26 kilo, 5 kledingmaten en ruim 20% lichaamsvet kwijtgeraakt.

Sinds 2009 volg ik wegens humanitaire redenen een vegetarische levensstijl, welke ik makkelijk te combineren vind met de Herbalife producten (ook vaak vega of vegan).

Mijn gewicht en figuur hou ik makkelijk onder controle en ik heb enorm plezier in wat ik doe.

 

Toen
Nu
Kilo's ⬇
Kledingmaten ⬇
Vetpercentage ⬇

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtbeheersingsprogramma, dat onder andere het volgende omvat: evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende vochtinname, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.