Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!

Bij ons is het belangrijkste, dat iedereen zich welkom voelt, lekker kan sporten en plezier kan maken!

Onze Bootcamps zijn voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je sporten in de buitenlucht. We combineren (hard) lopen met diverse kracht- en balansoefeningen. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie.

Als je met een van onze bootcamps mee komt sporten sport je een uur lang in groepsverband en ondertussen leren wij je meer over een gezonde levensstijl en (sport)voeding.

Mijn motto is: Wees de Beste Versie van Jezelf!

Omdat wij FitCoaches staan voor een gezonde levensstijl, willen wij uitdragen hoe belangrijk het is om naast het sporten, gezonde voeding binnen krijgen. Daarom bieden wij tijdens onze sportmomenten de mogelijkheid te ervaren hoe makkelijk je sport en voeding kunt combineren.

Na elk sport moment kun je gebruik van een lekkere herstelsmoothie! Tijdens onze Bootcamps word je gemotiveerd en geïnspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken.

Dus… wil je energieker worden, wil je afvallen of juist spiermassa aankomen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer mee doen! En leuk om te weten: Bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij het sporten GRATIS aan!

We hebben meerdere momenten in de week! Maandagavond is om een super start van de week te maken! Naast de maandag hebben de hele week door gratis Bootcamps:

– Maandagavond in Middelharnis
– Woensdagochtend in Middelharnis
– Donderdagavond in Ouddorp

Tip: Kom je voor het eerst? Laat het dan even weten via het onderstaande contactformulier:

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.