Kom eens langs voor een gratis FitCheck!

Je krijgt een persoonlijke bodyscan (totale lichaamsmeting) via de  blote voeten, waarvan de uitslag op het FitCheck Formulier wordt ingevuld. De meting duurt slechts 1 minuut. Hierna volgt een korte uitleg waarin we je jouw eigen meetgegevens toelichten. Samen met je eigen inzichten waar er mogelijk iets verbeterd kan worden kijken we samen naar de mogelijkheden hoe je dat het beste kan doen. Of niet, als je 100% tevreden bent met je uitslag.

De FitCheck is geheel vrijblijvend!

Ik werk als Herbalife FitCoach, samen met mijn team van FitCoaches vanuit de Smart Breakfast Club in Middelharnis. Wij coachen op gedragsverandering i.c.m. de supplementen van Herbalife Nutrition. Enerzijds doe ik dit vanuit mijn eigen ervaringen met deze supplementen en anderzijds vanwege kwaliteit van de Herbalife producten en de voortdurende voedingstechnologische ontwikkeling hiervan.

Vanuit de FitCheck of een vrijblijvend gesprek is het altijd mogelijk om de producten eerst te testen middels een proefpakket of gebruik te maken van onze andere mogelijkheden:

 

 

Een aantal van onze mogelijkheden:

  • Persoonlijke voedingscoaching (blijvend gewichtsverlies, meer energie, spiermassa en sportprestatie vergroten)
  • Gratis FitCheck
  • Gratis Bootcamps & Wandelclubs op meerdere locaties in Goeree-Overflakkee (Middelharnis, Goedereede en Ouddorp)

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen voor de gratis FitCheck