Ervaringen

Mirlande is echt een geweldige coach. Zij is deskundig, betrokken en heeft veel kennis over voeding en gezondheid. Uiteindelijk ben ik zelf verantwoordelijk voor mijn keuzes maar Mirlande motiveert, inspireert en enthousiasmeert mij om bewuste gezonde keuzes te maken voor een gezonde leefstijl. Naast haar professionaliteit is ze ook heel aardig en is er altijd ruimte voor een praatje of vragen. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Miranda Kleyweg
Eigenaar, therapeut en trainer bij Personal Support Coaching
Motiverend, positief, gedreven, meezoekend naar oplossingen. Zomaar wat steekwoorden die Mirlande passen.
Justin Prinsen
Zelfstandige timmerman en fanatiek sporter
Mirlande is een betrokken coach die maatwerk levert. Ze luistert naar je en inventariseert wat goed gaat en wat je lastig vindt. Ze heeft een zeer grote kennis van zaken en kan motivatie en enthousiasme goed overbrengen. Ze is gedreven en leuk in de omgang. Voor mij is ze een topcoach!
Siska Peeman
Gehandicaptenzorg
Een enthousiaste, gemotiveerde coach die motiveert en inspireert.
Rianne Offerhaus - van Groningen
Eigenaar Offerhaus Watersport
Als je op zoek bent naar een Herbalife coach die je motiveert en stimuleert ben je bij Mirlande aan het juiste adres. No nonsens maar met een groot hart voor jou en voor de producten.
Teuny Bakker
Eigenaar Woonwelzorg
Mirlande is een gedreven ondernemer, die klanten goed weet te coachen, te stimuleren en zelfs te activeren.
Elise Ounalli-Huijsman
Eigenaar bij Het Binnenhuys Woning-en Projectinrichting
Mirlande is een uitstekende coach, ze kan goed luisteren en komt altijd met een oplossing. Ook voor 'moeilijke gevallen' zoals ik , is ze een topcoach; ze blijft positief en nauw betrokken. Naast het weeg- en coachmoment, kan ik altijd, ook in het weekend, naar haar appen. Een reactie laat nooit lang op zich wachten. Bovendien heeft Mirlande veel kennis over voeding en gezondheid, waardoor ik weet dat ik te maken heb met een deskundige.
Carla Oosterom
Ondernemer Bedrijfsmassage's
Een zeer gedreven coach die altijd met je meedenkt en oplossingen aandraagt.
Maja van der Sluijs
Interieurverzorgster